Pirmadienis, 19 gegužės, 2025
  • Tinklas
  • Reklama
  • Kontaktai
ARCHYVAS
ĮKELK PRANEŠIMĄ
Mano Radviliškis!
  • Naujienos
VIDEO
No Result
View All Result
  • Verslas
  • Žmonės
  • Jaunimas
  • Sveikata
  • Maistas
  • Nuomonės
  • Politika
  • Turizmas
  • Kultūra
  • Sportas
  • Pramogos
  • Kriminalai
  • Įvairūs
Mano Radviliškis!
No Result
View All Result

Itališko skonio savaitgalis: pasigaminkite greitą ir pigų vištienos receptą

RINA@ RINA
Penktadienis, 22 lapkričio, 2024
0
Autorius: LIDL
Po intensyvios darbo savaitės metas pasirūpinti savimi! Šį savaitgalį pasimėgaukite poilsiu ir gardžiu, komfortišku maistu, kuris ne tik palepins skonio receptorius, bet ir suteiks žiemiško jaukumo. Tik pirmiau užsukite į „Lidl“ – čia, kaip visuomet, rasite kokybiškų produktų ypatingomis kainomis. Šio penktadienio ir šeštadienio pasiūlymai įkvėps gaminti skaniausius patiekalus, kurie patiks visai šeimai!
Itališko skonio savaitgalis: pasigaminkite greitą ir pigų vištienos receptą

Pradėkite savo savaitgalį jau penktadienį, nes būtent tądien kilogramas bananų, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos tik 0,87 Eur. O jau šeštadienį visose „Lidl“ parduotuvėse pirkėjų laukia ypatingi pasiūlymai kitiems trims atrinktiems maisto produktams. Vaisių skyriuje jūsų lauks persimonai su 33 proc. nuolaida, tad vienetas kainuos 0,59 Eur.

Mėsos skyriuje ieškokite šviežios viščiukų broilerių vidinės filė, kurios 400 g pakuotę įsigysite vos už 1,99 Eur. Pieno produktų skyriaus puošmena – „Mozzarella“ sūris. O šį šeštadienį su „Lidl Plus“ kuponu perkant du vienetus, antrajam bus taikoma net 50 proc. nuolaida!

„Superšeštadienio“ receptas: gardi ir soti užkepta vištiena

Panašusturinys

Nusibodo tradicinis Velykų meniu? Restorano šefas D. Špakauskas siūlo jį pagyvinti – 3 nebrangūs ir naujoviški variantai

Originalūs kepiniai, kurie taps Velykų žvaigždėmis: nuo Dubajaus stiliaus pyrago iki nuotaikingų zuikučių-sausainių

Tuno salotos nuo Velykų stalo dings pačios pirmos – 5 skanūs, pigūs ir greitai pagaminami variantai

Koks gi šeštadienis be gardaus recepto? „Lidl“ virtuvės meistrai šį savaitgalį siūlo pasigaminti itališkų skonių kupinus vištienos kepsnelius, užkeptus mocarelos sūriu, kuriuos vainikuos saldžiarūgščių pomidorų ir pesto padažo simfonija. Šis lengvai pagaminamas patiekalas patiks visai šeimai, nes jis ne tik sotus, bet dar ir už puikią kainą. O po tokios vakarienės nėra nieko geriau nei atsigaivinti šviežiais vaisiais.

Vištienos patiekalui pagaminti jums prireiks:

400–600 g šviežios vištienos vidinės filė

1 a. š. džiovinto raudonėlio prieskonių

2 didesnių pomidorų

2 vnt. mocarelos sūrio

2–3 v. š. pesto padažo

2 v. š. alyvuogių aliejaus

Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kol ji kaista, paruoškite vištieną: filė pagardinkite raudonėliu, druska ir pipirais, užpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir lengvai viską įtrinkite į mėsą.

Į kepimo formą sudėkite vištienos filė gabalėlius. Ant kiekvieno gabaliuko užtepkite pesto padažo, uždėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir užbaikite mocarelos sūriu. Taip paruoštą mėsą kepkite orkaitėje apie 25–30 minučių. Jei norite, likus 1–2 minutėms galite įjungti grilio funkciją, kad viskas lengvai apskrustų.

Išimkite vištieną iš orkaitės, leiskite jai atvėsti apie 5 minutes. Patiekite su ryžiais, kuskusu ar šviežių daržovių salotomis. Skanaus!

„Superšeštadienio“ pasiūlymai pirkėjų laukia visose 77 „Lidl“ parduotuvėse 29 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose, Molėtuose ir Jurbarke.

Šiame straipsnyje
+++ LidlMaistas

Savaitės Klausimas

Ar sutiktumėte mokėti didesnius mokesčius krašto gynybai finansuoti?

Komentuoti

Siūlomas turinys

Nusibodo tradicinis Velykų meniu? Restorano šefas D. Špakauskas siūlo jį pagyvinti – 3 nebrangūs ir naujoviški variantai

Nusibodo tradicinis Velykų meniu? Restorano šefas D. Špakauskas siūlo jį pagyvinti – 3 nebrangūs ir naujoviški variantai

11 balandžio, 2025
Originalūs kepiniai, kurie taps Velykų žvaigždėmis: nuo Dubajaus stiliaus pyrago iki nuotaikingų zuikučių-sausainių

Originalūs kepiniai, kurie taps Velykų žvaigždėmis: nuo Dubajaus stiliaus pyrago iki nuotaikingų zuikučių-sausainių

11 balandžio, 2025
Tuno salotos nuo Velykų stalo dings pačios pirmos – 5 skanūs, pigūs ir greitai pagaminami variantai

Tuno salotos nuo Velykų stalo dings pačios pirmos – 5 skanūs, pigūs ir greitai pagaminami variantai

10 balandžio, 2025
Repetuojame Velykas: 3 netikėti receptai, kurie nustebins artimuosius. Išbandykite!

Repetuojame Velykas: 3 netikėti receptai, kurie nustebins artimuosius. Išbandykite!

10 balandžio, 2025
Maisto saugos kultūra: kuo ir kodėl ji svarbi su maistu dirbantiems verslams?

Maisto saugos kultūra: kuo ir kodėl ji svarbi su maistu dirbantiems verslams?

24 sausio, 2025
Net nedvejokite – kepkite visą lašišą: 3 taupios ir skanios idėjos, kur panaudoti jos likučius

Net nedvejokite – kepkite visą lašišą: 3 taupios ir skanios idėjos, kur panaudoti jos likučius

13 lapkričio, 2024
Daugiau
Kitos naujienos
NVSC priminimas sporto klubo paslaugas rinktis atsakingai

NVSC priminimas sporto klubo paslaugas rinktis atsakingai

VERT nustatė, kaip keičiasi reguliuojama elektros kainos dalis

VERT nustatė, kaip keičiasi reguliuojama elektros kainos dalis

© 2012 – 2022 manoRaseiniai.lt

  • Verslas
  • Žmonės
  • Jaunimas
  • Sveikata
  • Maistas
  • Nuomonės
  • Politika
  • Turizmas
  • Kultūra
  • Sportas
  • Pramogos
  • Kriminalai
  • Įvairūs
  • Verslas
  • Žmonės
  • Jaunimas
  • Sveikata
  • Maistas
  • Nuomonės
  • Politika
  • Turizmas
  • Kultūra
  • Sportas
  • Pramogos
  • Kriminalai
  • Įvairūs
  • RINA.lt
  • RINA.lt

Regioninės informacinės naujienų agentūros partneris.

efav

eLengvai tinklas.

eLengvai MEDIA GROUP

No Result
View All Result
  • Naujienos
  • Kontaktai

© 2012 - 2023 eLengvai - MEDIA GROUP // UAB MANO RASEINIAI.